MUNICIPI DE SANTANYí.

 
Entre Pueblos
ANUNCISE AQUI. INCREMENTE SUS VISITAS
   Inicio    El tiempo Teléfonos de Interés Ministerios de España   Historia de España   Pueblos más Vistos      

Peliculas de Cine
 

Inicio > Baleares > SANTANYI > SANTANYI

MUNICIPI DE SANTANYí - SANTANYI


Santanyí és el municipi situat més al sud de Mallorca. Limita amb els termes de ses Salines, Campos i Felanitx, a més a més de tenir 35 quilòmetres de litoral. Dins el seu territori es troba el cap de ses Salines, l'extrem més meridional de l'illa, allunyat uns cent cinquanta km. de la costa africana. Els seus nuclis de població són onze: La Costa, s’Alqueria Blanca, Cala Santanyí, Calonge, és Llombards, Cala Llombards, Son Moja, Cala Figuera, Portopetro, Cala d’Or i es cap des Moro.
Santanyí es troba a 56 quilòmetres per carretera de Palma, el mitjà més habitual per arribar fins al municipi. La carretera, que en els primers quilòmetres és una autopista i que passa al costat de l'aeroport, travessa els municipis de Llucmajor i Campos. També hi ha un fàcil accés des de Manacor, la segona ciutat de Mallorca.

Ref: 7800 - Ultima modificación:18-09-2008
Añadir articulo | Reportar Error | Enviar aun Amigo/a

Volver a SANTANYI
Volver al pueblo de SANTANYI
Volver a Baleares
Volver a entrepueblos.com

Otros pueblos de España: A Coruña -Álava -Albacete -Alicante -Almería -Asturias -Ávila -Badajoz -Baleares -Barcelona -Burgos -Cáceres -Cádiz -Cantabria -Castellón -Ceuta -Ciudad Real -Córdoba -Cuenca -Girona -Granada -Guadalajara -Guipúzcoa -Huelva -Huesca -Jaén -La Rioja -Las Palmas -León -Lleida -Lugo -Madrid -Málaga -Melilla -Murcia -Navarra -Orense -Palencia -Pontevedra -S.C de Tenerife -Salamanca -Segovia -Sevilla -Soria -Tarragona -Teruel -Toledo -valencia -Valladolid -Vizcaya -Zamora -Zaragoza si desea volver a la página principal de www.entrepueblos.com pulse aquí.

 
EntrePueblos.com pagina de todos los pueblos y municipios de España